Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Wojciech Magryś Radetzky (1567 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
bl@ck napisał:
oj tam, oj tam. Nie szkodzi że Robotniczy. W końcu ja też robotnik. Gorzej jak by był Chłopski
A standard pokoju jest bez znaczenia. Byle by na sąsiadów fajnych trafić i źle nie będzie
POŻYJESZ...zobaczysz ...
A jak zechcesz to i opiszesz Swoje wrażenia z pobytu w Tym hotelu ku przestrodze innym.
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Mam kilku znajomych co mieszkają w przetrwalnikach i wcale tak bardzo nie narzekają. Pewnie że nie ma co porównywać z wynajętym mieszkaniem bo to zupełnie inna bajka. Prywatność trochę ograniczona a i o ciszy w weekend to można zapomnieć. Na początek musi jednak wystarczyć. Jak się trochę zadomowię to może coś innego znajdę. A może tak Norwegię jakiś krach dotknie?
Ceny wynajmu by spadły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
bl@ck napisał:
. A może tak Norwegię jakiś krach dotknie?
Ceny wynajmu by spadły
Wątpię w to by wtedy spadły...
raczej odwrotnie...
Ponieważ jak ogólnie jest źle , to Ci co już coś mają ...nadal chcą mieć tyle samo dlatego dalej podnoszą ceny najmu .
Od pięciu lat pokój w którym mieszkam miał trzy podwyżki i zawsze wymienianą przyczyną podstawową był wzrost kosztów utrzymania nieruchomości ...
---
Tu w hotelach w weekendy jest cicho... o ile mieszkają pracujący Tubylcy i Szwedzi ... bo Oni jadą do Domów ...
Pozostają jedynie ...Inni Obcokrajowcy z ...DEMOLUDÓW... i na taki element trzeba niestety uważać , jak wszędzie zresztą ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Ty purple zapomniałes chłopakowi napisac,ze smierdzi w moss i jego okolicy nie do wytrzymania!
ludzie spierdalaja aby jak najdalej z tamtad,a domy są tam w cenie domu w Polandii......
Aby nie do moss........
Jak sie juz zainstalujesz chłopie, to zbieraj kase i spierdalaj z tego Moss i wynajmij sobie cos zdala od tej smierdzacej wiochy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Co tam tak śmierdzi? Zakłady jakieś? Czy też zdrowy odór gnijących ryb?
Myślę że jakoś sobie poradzę. Mam katar chroniczny :d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jest tam potezne wysypisko smieci i ich spalarnia.....
wspomnisz moje słowa!
powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok